Over Pascal

pascalgoudkuil

Pascal Goudkuil

Ik ben opgegroeid met ‘grafische roots’ en werd al snel geïnspireerd door beeld. Als kleine jongen ontwikkelde ik mijn grote passie en verzamelde veel magazines, brochures en boeken van voornamelijk outdoor-sporten, terreinwagens en indrukwekkende landschappen.

Na mijn opleiding Multimedia bleef deze interesse onverminderd groot en - als vanzelfsprekend - kocht ik van mijn spaargeld een mooie digitale spiegelreflexcamera. Ik kwam nu ook zelf op die mooie locaties, die ik vroeger in de bladen bewonderde. Ik fotografeerde vrij werk, maar ook  ‘on stage’ bij dj’s, schoot portretten van bekende Nederlanders of maakte luchtfoto’s vanuit een helikopter…

Inmiddels ben ik ruim 14 jaar fulltime werkzaam als fotograaf en videograaf en noem mijzelf dan ook wel ‘beeldmaker’. Ik volg alle ontwikkelingen en innovaties op de voet en pas deze graag toe voor tal van opdrachtgevers. De combinatie van inzicht, creativiteit, ervaring en techniek zorgen altijd voor spontane, verrassende en unieke sfeerbeelden in photo & motion. Ik pak het moment, het winnende shot!

Het mooiste beeld maak ik niet alleen, maar maken we samen!

Pascal Goudkuil


Opdrachtgevers


Driesteden business magazine

BC Gelderland Gastvrij

SVO Vakopleinding Food

Vakantiepark Het Lierderholt

iDoctor

Omzetgroeier.nl


Sportunity

Besselsen makelaardij

Creating Heroes

Mapei

Mennorode

Rebelation


Futurumshop

Meester knecht

Uw presentatrice

S!NG music

Retulp

BK Tuinen

en meer...