Photo

PHOTO

Een goede foto vertelt een verhaal, een perfecte foto vertelt jóuw verhaal! Met de ultieme foto vertaal je de visie van je bedrijf met de juiste focus op sfeer, beleving en emotie. Dat geeft onderscheid, dat geeft meerwaarde!

Als professioneel fotograaf weet ik – samen met jou – dát moment te pakken. Dat doe ik door creatief om te gaan met compositie en licht. Op locatie of in de studio zorgen we samen voor de juiste sfeer, waarbij alles goed is voorbereid en er prettig wordt geregisseerd. Onverwachte weersveranderingen of spontane ideeën ga ik nooit uit de weg, want alles draagt bij aan hét fotomoment. Mijn specialisaties als fotograaf zijn:


LIFESTYLE EN RECLAMEFOTOGRAFIE

Succesvolle ondernemers raken de juiste snaar bij hun doelgroep door foto’s die precies de goede sfeer overbrengen. Als professioneel fotograaf ga ik met jou in gesprek over essentiële vragen: welke locatie kiezen we? Hoe ziet de styling eruit? Zetten we modellen in waarmee de doelgroep zich kan identificeren?

Toepassingen: o.a. branding, brochure, look-book, reclame, advertentie, productfotografie, modefotografie.


_MG_1436
_DSC5186

PORTRETFOTOGRAFIE OP LOCATIE

Jouw medewerkers zijn hét gezicht van jouw bedrijf, maar een goede portretfoto maak je niet zomaar. Daarom werk ik als portretfotograaf op locatie. Zo fotografeer ik mensen in hun vertrouwde omgeving en op een authentieke manier. Als fotograaf stel ik mensen eenvoudig op hun gemak, voor een prachtige fotoshoot die helemaal past bij jouw organisatie. Op verzoek helemaal compleet met visagie, voor een perfect eindresultaat.

Toepassingen: bedrijfsportretten, interviews, magazines, websites, social media.


FOTOSTUDIO OP LOCATIE

In sommige gevallen is de studio-setting de beste keuze. Moet een portret perfect belicht zijn? Wil je de foto’s graag vrijstaand gebruiken? Dankzij mijn specialisatie in het werken op locatie kan ik vrijwel iedere locatie in een handomdraai omtoveren tot een volwaardige fotostudio.

Toepassingen: LinkedIn-portretten, packshot-fotografie, bedrijfsportretten, productfotografie op locatie.


Schermafbeelding_2020-04-20_om_14.20.38

Mijn focus ligt op mijn specialismen – portretfotografie en lifestyle fotografie – maar ook voor andere sfeerbepalende uitdagingen kunt u contact met mij opnemen. Bel mij gerust vrijblijvend op 06-52661450.